Nieuwe voorzitter

In de Notulen-ALV-6-juni-2016, bij punt 1 kunnen jullie lezen dat onze huidige voorzitter Amanda haar functie neer wil leggen.

Het bestuur heeft Rob Mettinkhof gevraagd of hij deze taak op zich zou willen nemen en we zijn erg blij dat hij ingestemd heeft.

Misschien lezen jullie dit en denk je nu: “Ik zou me ook wel kandidaat willen stellen”

Dat kan!

Volgens de statuten moet die voordracht door 5 leden gedaan worden. Als je je kandidaat wilt stellen meldt dit dan 2 weken voor de clubdag (dus uiterlijk 25 september) bij het secretariaat. De club dag kan dan gebruikt worden om 5 leden te vinden die de voordracht doen.

Daarna zal er een extra ALV worden gepland om een nieuwe voorzitter te kiezen.

Als niemand zich meldt, zal op de clubdag het voorzitterschap worden overgedragen aan Rob Mettinkhof.

 

Rob stelt zich hieronder aan jullie voor:

 

In verband met het vertrek van de huidige voorzitter van de Rasvereniging van de Basset Fauve de Bretagne, is mij gevraagd of ik deze rol op mij wil nemen en mee te helpen de rasvereniging in Nederland meer op te kaart te zetten.

Mijn naam is Rob Mettinkhof. Ons gezin bestaat uit mijn vrouw Ingrid, zonen Roel en Sander én twee Fauven: Bommel en Olivier; beiden 4 jaar oud en afkomstig uit een nest van Bertrand. Bommel en Olivier gaan graag met ons mee, het maakt niet uit waar naartoe. Het liefst natuurlijk naar het bos, op vakantie maar ook als wij uit eten gaan, liggen ze er graag bij, onder tafel.

Vanuit ons huis in Hengelo, fiets ik in mijn vrije tijd graag op mijn racefiets door het mooie Twentse landschap.

Door de week werk ik als Business analist bij de Jong & Laan, accountants en belastingadviseurs in het Noorden en Oosten van Nederland.

Mijn eerste kennismaking met dit fantastische hondenras was tijdens een uitzending van “Man bijt hond” in 2011. In die uitzending kwam een hond voorbij wandelen waarvan ik direct dacht: “Wow. Wat een geweldig mooie hond!”. En omdat onze vorige hond al meer dan een jaar daarvoor was overleden en het behoorlijk kriebelde, postte ik een berichtje op het forum van “Man bijt hond”, met de vraag: welk ras is dit?
Het resultaat? Dat wij er inmiddels twee fantastische gezinsleden bij hebben gekregen!

 

Rob

Rob