Strandwandeling 23 februari 2020

Op zondag 23 februari Strandwandeling in Noordwijk vanaf Strandrestaurant Nederzandt.

Ook deze winter willen we een Strandwandeling organiseren, en wel op
23 februari 2020. Niets leuker dan de honden lekker te laten rennen op het strand, waar ze spelend met elkaar door het water lopen en zich door het zand lekker laten scrubben om daarna moe en voldaan uit te rusten. 
Ben je in 2019 niet (mee) geweest? Probeer het eens, het zal je zeker niet tegenvallen. Je bent in ieder geval heel hartelijk welkom! Er lopen misschien ook broertjes of zusjes van jouw hond mee. Om problemen te voorkomen gaan wij ervan uit dat je hond niet loops is.

We houden natuurlijk rekening met onze jeugdige en oudere viervoeters. Zij lopen natuurlijk langzamer maar kunnen eerder omkeren. De mensen die een stevige wandeling willen maken zullen veel gelijkgestemden tegenkomen. Makkelijk parkeren en een veilig strand om met je viervoeter te struinen.
Na de wandeling kunnen we ons opwarmen bij Strandrestaurant Nederzandt. We zijn daar met onze honden van harte welkom en we hebben geregeld dat een heerlijke kom erwtensoep met roggebrood voor ons klaarstaat en een drankje (koffie/thee/chocolademelk/frisdrank) tegen de prijs van € 7,50 p.p. (voor eigen rekening)

Opgave kan alvast en meer informatie bij Thea de Jongh:
thea@rbfdb.eu

Telefoon: 070-3977474
Verzamelen om 11.00 uur/Start wandeling 11.30 uur

Locatie: Strandrestaurant Nederzandt – bij strandafslag
Langevelderslag 52 – 54
22014 AH Noordwijk
Parkeren kan 100 meter van de locatie op het ruime parkeerterrein. Er is voldoende plaats op het parkeerterrein. Van 1 oktober t/m 31 maart kun je hier parkeren voor € 2,00 per auto per dag.

Scroll naar top