Strandwandeling 2018

De Strandwandeling van vandaag was een groot succes. 54 deelnemers en 27 honden hebben deelgenomen, bijna allemaal lid van de vereniging.
Het was vroeg opstaan vanmorgen, 8.30 uur in de auto (vanuit Zwolle) maar een familie kwam zelfs uit Weert en een andere uit Geldrop, en 2 jonge meiden zelfs uit Ootmarsum….. Maar met prachtig weer rijden, heerlijk rustig nog op de weg  en aankomen op een prachtig  strand. Iedereen op tijd aanwezig, even kennismaken, groepsfoto (voor zover dat lukt met kwekkende dames, en snuffelende honden, de meeste mannen maakten de foto’s) en hoppa het strand op.
Wat een feest, zodra we op het strand stonden, gingen de honden los, de een nog gekker als de ander, rennend achter elkaar aan, blaffen van enthousiasme en wat een lol met z’n allen. Sommige heren (reuen) dachten ook meteen een dame te kunnen schaken (niet tot ieders genoegen tussen de baasjes… ) maar verder geen onvertogen woord. De honden gingen alle kanten op met elkaar. Belaagden een paar vissers die er stonden, heel interessant ook natuurlijk om die te ontdekken. We liepen naar Scheveningen, en na 3 kwartier liepen we weer terug, dus de honden hebben flink hun best gedaan ook, onvermoeibaar. Op gegeven moment was er wat paniek, de hond van Rian Prins  (Dior) was even zoek, die was na later bleek verder richting Scheveningen gelopen maar kwam uiteindelijk weer bij vrouwtje terug. Ondertussen had iemand anders een andere hond ook een Fauve van het strand geplukt en meegenomen naar het restaurant, maar deze hond hoorde niet bij ons, en werd later weer opgehaald door zijn baasje (hond had penning met telefoonnummer op, dus die baas ook weer blij dat hond weer terug was).
 
Na de wandeling gingen we met 35 man naar Le Bateau waar we genoten van de erwtensoep. Rest van de deelnemers verspreide zich over de boulevard en ging zijn/haar eigen weg. 
 
Het was erg leuk om deze wandeling te doen, we hadden natuurlijk super weer, en toen we begonnen om 10.30 uur met de wandeling was het ook nog niet zo druk op het strand, dat werd die middag wel anders. Reacties waren heel enthousiast en deelnemers kijken uit naar volgende activiteit.
Hans Havers had nog meer ideeën en zou dit ook op de mail naar ons sturen. Familie Bakker wonen dicht bij Noordwijk en willen volgende keer daar ook een keer een wandeling met ons organiseren. Ook de Holterberg werd nog genoemd om daar een keer naar toe te gaan.
 
Thea en Corinne zijn blij dat ze dit hebben kunnen doen en kijken er met een heel goed gevoel en voldaan erop terug, en wij willen hun daarom ook hartelijk bedanken voor deze fantastische dag.
 
 
Scroll naar top